Napovedi

07. 09. 2016.

VELIKA NAGRADNA IGRA ''POHITITE IN UJEMITE NAGRADO''!

Zbirajte črke in številke, ki jih najdete na hrbtni strani nekaterih nalepk zbirke Panini FIFA 365 2017 in sestavite besedno zvezo ''WWWPANINIFIFA365COM'' ter pošljite na naslov: Distriest d.o.o., Partizanska 75/a, 6210 Sežana. Prejeli boste kovinsko škatlico za karte in sodelovali v žrebanju za 3 x Xbox One!

Nagradna igra poteka od 29.08. do 09.12.2016. Žrebanje bo 15. decembra 2016, seznam dobitnikov bo objavljen 20. decembra 2016.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Brez nakupa je možno sodelovati tako, da na naslov Distriest d.o.o., Partizanska 75a, 6210 Sežana, s pripisom »WWWPANINIFIFA365COM« pošljete dopisnico, na katero napišete pravilen odgovor na vprašanje »V katerem mestu ima podjetje Panini S.p.A sedež«?

Udeleženci igre mlajši od 18 let morajo priložiti pisno soglasje staršev oziroma skrbnikov za sodelovanje v nagradni igri. Podrobnejša pravila sodelovanja si lahko ogledate v dokumentu:

Ni komentarjev.

Napiši komentar

Uporaba komentarjev za izmenjavo in prodajo sličic ni dovoljena. Izmenjava je dovoljena samo za registrirane uporabnike preko povezave Izmenjava.

Dopolni album!

Kako do sličic, ki vam še manjkajo, da zaključite svojo zbirko?
Podrobnosti
X

Nastavitev uporabe

Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Vtičniki in orodja tretjih oseb uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Omogočanje teh piškotkov nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve po želji spremenite tukaj.

Piškotki, ki so vezani na vtičnike (youtube) in (social media plug-in) družbenih omrežij in storitev: družbena omrežja omogočajo spletnim mestom, da v svojo vsebino integrirajo njihove produkte – tako lahko uporabniki delijo vsebine s svojimi prijatelji…

Analitični piškotki tehnologije Google Analytics. Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran…

Če ne omogočite piškotov nekatere stvari na spletni strani ne bodo dosegljive…

On
Off

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Vtičniki in orodja tretjih oseb uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Omogočanje teh piškotkov nam pomaga izboljšati našo spletno stran. >> Piškotki in zasebnost