Naslovna stran  |  O nas

O nas

Spletna aplikacija Slicice.net je namenjena vsem navdušencem in zbirateljem legendarnih sličic Panini iz Modene. Na tem portalu boste lahko izvedli vse o aktualnih in prihajajočih zbirkah sličic ter seveda tudi izmenjevali sličice z ostalimi člani. Z brezplačno in enostavno registracijo lahko naročate manjkajoče sličice vaše priljubljene zbirke ter tudi ponudite vaše sličice ostalim zbirateljem.

Za več informacij se lahko obrnete na lastnika spletne aplikacije ter ekskluzivnega uvoznika in distributerja sličic Panini :

Distriest d.o.o., Partizanska 75/A, 6210 Sežana, tel. 05/7070250, modra številka: 080 27 05

Spletna stran: www.distriest.si, elektronska pošta: info@distriest.si

Komentarji (52)

napišite komentar
maja
Maja Curic
Pon, 22.01. 2018. 11:41
Re: ALBUM FIFA 365

Sličic v albumu je 542 plus tiste z oznako S(S1-S60). Tako da se te potem izmenuje od številke 543 do 602, 543 je S1 itd.

Tulipan
Sabina Devetak
Ned, 14.01. 2018. 20:17
ALBUM FIFA 365

Zanima me kako vspisujemo številke sličic v album FIFA 365 2018, ker so vmes sličice z oznako S1 do S60. Ali naj bi imele te oznako od številke 258 do 317 ali od številke 543 do 602?
Hvala za informacijo...
lp

Langricko1
Čet, 07.12. 2017. 22:25
Brisanie albumov

Hey. Mene malo moti pri tem, da ko dobiš nove sličice in jih hočeš ponovno vnesti v album na profilu moraš najprej vse izbrisati in moraš znova vse kar iščeš in ponujaš vnesti. Zelo zamudno je in če lahko predlagam bi lahko vi dodali to da lahko enostavno samo urediš tiste ki si jih dobil izbrišeš od iskanja tiste ki pa dobiš dvojne pa samo dodaš na ponujam. Tako da predlagam da bi uvedli funkcijo uredi album.
Upam da nisem tratil vašega časa. Prosil bi za odgovor
Lp Langricko1

Natka
Denis Ukman
Čet, 29.12. 2016. 20:23
Re: zmedena

Najprej se je potrebno registrirati in prijaviti. Potem pa klikneš v desnem zgornjem kotu Vsi albumi in tam izbereš želeni album. Potem pa imaš možnost iščem in ponujam.
Lp

maja85m
Maja Vidović
Čet, 17.11. 2016. 20:34
zmedena

Kako pridem do razpredelnice kamor vpišem manjkajoče in viška nalepke?

Napišite komentar

Prosimo, da ne uporabljate komentarjev za izmenjavo sličic. Le ta je dovoljena samo za registrirane uporabnike. Za dodatna uprašanja in informacije nas prosimo kontaktirajte http://www.slicice.net/kontakt.html

Dopolni album!

Kako do sličic, ki vam še manjkajo, da zaključite svojo zbirko?
Podrobnosti
X

Nastavitve uporabe

Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Vtičniki in orodja tretjih oseb uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Omogočanje teh piškotkov nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve po želji spremenite tukaj.

Piškotki, ki so vezani na vtičnike (youtube) in (social media plug-in) družbenih omrežij in storitev: družbena omrežja omogočajo spletnim mestom, da v svojo vsebino integrirajo njihove produkte – tako lahko uporabniki delijo vsebine s svojimi prijatelji…

Analitični piškotki tehnologije Google Analytics. Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran…

Če ne omogočite piškotov nekatere stvari na spletni strani ne bodo dosegljive…

On
Off

Več informacij o piškotkih in varovanju osebnih podatkov si lahko preberete tukaj >> Piškotki in zasebnost