Naslovna stran  |  O nas

O nas

Spletna stran Slicice.net je namenjena vsem navdušencem in zbirateljem legendarnih sličic Panini iz Modene. Na tem portalu boste lahko izvedli vse o aktualnih in prihajajočih zbirkah sličic ter seveda tudi izmenjevali sličice z ostalimi člani. Z brezplačno in enostavno registracijo lahko naročate manjkajoče sličice vaše priljubljene zbirke ter tudi ponudite vaše sličice ostalim zbirateljem.

Za več informacij se lahko obrnete na lastnika spletne strani ter ekskluzivnega uvoznika in distributerja sličic Panini :

Distriest d.o.o., Partizanska 75/A, 6210 Sežana, tel. 05/7070250, modra številka: 080 27 05

Spletna stran: www.distriest.si, elektronska pošta: info@distriest.si

Komentarji (20)

Napiši komentar
maja
Administrator
Pon, 15.04. 2024. 07:54
Re: Makole

Pozdravljeni,
sličic za album SP Južna Afrika ni več na razpolago. Lp

Slike [neregistrirani]
Čet, 28.03. 2024. 11:16
Makole

Pozdravljeni, zanima me, če se še da dobit slike od albuma Svetovno prvenstvo v nogometu 2010 v Južni Afriki? Lep pozdrav.

flajnik
Andrej Flajnik
Sre, 20.03. 2024. 19:28
Re: Manjkajoče sličice FIFA 365 2024

Hvala za informacijo. Manjkajoče naročim v naslednjih dneh.
Lep pozdrav.
Andrej

maja
Administrator
Tor, 19.03. 2024. 07:44
Re: Manjkajoče sličice FIFA 365 2024

Pozdravljeni, manjkajoče sličice za to zbirko so seveda še na voljo. Lp

flajnik
Andrej Flajnik
Pon, 11.03. 2024. 19:24
Manjkajoče sličice FIFA 365 2024

Pozdravljeni,

ali je še možno naročiti manjkajoče sličice iz navedene serije za zapolnitev albuma?
Hvala za povratno informacijo in lep pozdrav.
Andrej

Napiši komentar

Uporaba komentarjev za izmenjavo in prodajo sličic ni dovoljena. Izmenjava je dovoljena samo za registrirane uporabnike preko povezave Izmenjava.

Dopolni album!

Kako do sličic, ki vam še manjkajo, da zaključite svojo zbirko?
Podrobnosti
X

Nastavitev uporabe

Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Vtičniki in orodja tretjih oseb uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Omogočanje teh piškotkov nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve po želji spremenite tukaj.

Piškotki, ki so vezani na vtičnike (youtube) in (social media plug-in) družbenih omrežij in storitev: družbena omrežja omogočajo spletnim mestom, da v svojo vsebino integrirajo njihove produkte – tako lahko uporabniki delijo vsebine s svojimi prijatelji…

Analitični piškotki tehnologije Google Analytics. Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran…

Če ne omogočite piškotov nekatere stvari na spletni strani ne bodo dosegljive…

On
Off

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Vtičniki in orodja tretjih oseb uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Omogočanje teh piškotkov nam pomaga izboljšati našo spletno stran. >> Piškotki in zasebnost