Naslovna stran  |  Pravila in pogoji

Pravila in pogoji

Pravila in pogoji uporabe

Spletno aplikacijo Slicice.net lahko kot obiskovalec  ali član uporabljate samo v primeru, če se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. Ob registraciji potrjujete, da ste navedli  vaše resnične osebne podatke, in da ste starejši od 13 let. Prav tako soglašate, da vas lahko kontaktirajo uredniki ali administratorji spletne strani na vaše kontaktne podatke, ki jih vpišete ob registraciji.

Uredništvo ne odgovarja za objave članov na forumu Slicice.net, ne more zagotavljati točnosti, popolnosti ali uporabnosti katerekoli objave in ne nosi odgovornosti za vsebino katerekoli objave.

Vse objave na forumu predstavljajo mnenja uporabnikov, in ne nujno tudi mnenja uredništva. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem prijavite tako objavo uredništvu ali administratorju foruma in odstranili jo bomo v najkrajšem času, če bomo ugotovili, da je to potrebno.

Z registracijo se strinjate, da ne boste objavljali zavajujočih, nepopolnih, nepreverjenih, netočnih, vulgarnih, sovražnih, obscenih, pornografskih, grozečih ali kakršnihkoli drugih objav, ki so nezakonite ali posegajo v človekove osebne pravice.

Prav tako se strinjate, da ne boste objavljali nobenih avtorskih besedil, ki niso vaša last ali za to nimate pisnega dovoljenja avtorja. V nasprotnem primeru sami odgovarjate za posledice. V nobenem primeru za kršenje avtorskih vsebin ne odgovarjajo administratorji ali uredniki spletne strani, prav tako ne gostitelj ali izdelovalec spletne strani.

Vse vsebine, ki jih kot član/ica vpišete na spletno stran ostanejo objavljeni tudi po tem, če se član odjavi iz članstva spletne aplikacije.

Komentarji (5)

Napiši komentar
BorkoNorko
Boris Smodiš
Sre, 14.02. 2024. 12:54
Zbirka FIFA365 2024

Pozdravljeni.
Danes sem se registriral. Želim izmenjavo sličic za album FIFA 365 2024 pa mi le-te zbirke ne ponudi v spustnem seznamu. Rešitev problema?
Lep pozdrav.

maja
Administrator
Pon, 08.01. 2024. 07:18
Re: Zbirka Harry Potter

Pozdravljeni,

prosim, da bolj natančno specificirate kaj vas zanima. Zbirka Harry Potter je objavljena kot vse ostale.

Lep Pozdrav!

LEV [neregistrirani]
Pet, 05.01. 2024. 17:08
Zbirka Harry Potter

Pozdravljeni,
zakaj v zbirki ne ponudi Harry Potterja?
Hvala

maja
Administrator
Tor, 28.11. 2023. 12:19
Re: Objava

Pozdravljeni,

Najprej se morate prijaviti v vaš račun.

Ko izberete željeno zbirko najprej kliknete na opcijo IZMENJAVA, potem imate dve opciji IŠČEM (rdeč kvadrat) oz. PONUJAM (moder kvadrat).

S klikom na eno od opcij se vam odpre seznam, katerega lahko poljubno urejate in kliknete shrani spodaj.

Drugi uporabniki potem lahko vidijo vaš seznam in vas kontaktirajo oz. jih vi kontaktirate preko sporočil.

Lep pozdrav,

pihpuff
Petra Perhaj
Sob, 25.11. 2023. 12:31
Objava

Pozdravljeni,

kako objavim na portal katere sličice mi manjkajo in katere želim imeti?

Hvala

Napiši komentar

Uporaba komentarjev za izmenjavo in prodajo sličic ni dovoljena. Izmenjava je dovoljena samo za registrirane uporabnike preko povezave Izmenjava.

Dopolni album!

Kako do sličic, ki vam še manjkajo, da zaključite svojo zbirko?
Podrobnosti
X

Nastavitev uporabe

Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Vtičniki in orodja tretjih oseb uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Omogočanje teh piškotkov nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve po želji spremenite tukaj.

Piškotki, ki so vezani na vtičnike (youtube) in (social media plug-in) družbenih omrežij in storitev: družbena omrežja omogočajo spletnim mestom, da v svojo vsebino integrirajo njihove produkte – tako lahko uporabniki delijo vsebine s svojimi prijatelji…

Analitični piškotki tehnologije Google Analytics. Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran…

Če ne omogočite piškotov nekatere stvari na spletni strani ne bodo dosegljive…

On
Off

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Vtičniki in orodja tretjih oseb uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Omogočanje teh piškotkov nam pomaga izboljšati našo spletno stran. >> Piškotki in zasebnost